Paradiso Indiestad presents: The Flints + Mazey Haze

Paradiso Indiestad presents: The Flints + Mazey Haze

The Flints

Tweelingbroers George en Henry zijn afkomstig uit Manchester en presenteren onder de naam The Flints hun mix van uitgesponnen psychpop en klassieke 70’s disco. Inspiratie wordt duidelijk gehaald uit de British invasion bands van de jaren ’60. Op verrassende manier weten ze naadloos de oude en nieuwe geluiden samen te smelten en op die manier een hele eigen wereld van geluid neer te zetten.

Mazey Haze

Onder de noemer Mazey Haze maakt de jonge artiest Nadine Appeldoorn dromerige indiepop, naar eigen zeggen met invloeden van Beach Fossils, Alvvays, Tame Impala en Men I Trust. Ze begon op dertienjarige leeftijd met het schrijven van liedjes waarvoor ze inspiratie haalde uit de muziek waarmee ze thuis opgroeide, denk aan ABBA, Tears for Fears, Talk Talk, Fleetwood Mac en The Bee Gees. Door deze invloeden te combineren met haar uitmuntende songschrijverschap, is Mazey Haze klaar om haar eerste creatieve uitingen met de wereld te delen.

𝐈𝐍𝐅𝐎

Food: Yes!! We have a kitchen as well with very nice Indonesian Toko Food!:-p)
Date: 13th of April
Time: From 19.00 – 1.00h >> Doors open at 19.00h
Location: Toekomstmuziek, Danzigerbocht 29, Amsterdam
Entrance: Paid >> ticketlink🎫

 

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, die verkrijgbaar is via de website van Indiestad. Aanmelden met de Indiestadpas kan via deze link. Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken voor dit concert. Kun je niet meer komen? Meld je dan af via indiestad@paradiso.nl en maak iemand anders blij met jouw plekje.