High Notes of Freedom (Live Showcase/Live Recordings)

High Notes of Freedom (Live Showcase/Live Recordings)

High Notes (of Freedom) creating a space and a stage for Artists with a message of Freedom, unity. Tunes for thought. Zondag 26 maart trappen we met een aantal gelijkgestemde artiesten af voor een intiem publiek van een paar honderd man bij Toekomstmuziek in Amsterdam, om hun stem te gebruiken voor waarheid en vrijheid. Prachtige soms scherpe teksten in allerlei muziekstijlen, die worden gepresenteerd en  opgenomen (3 cameraposities) en een week daarna uitgezonden via Salto tv maar ook een internationaal mediaplatform dat een podium geeft aan goede artiesten met het hart op de juiste plek. Is dit precies in jouw straatje? We sluiten de avond feestelijk af met DJ Jean.

Een uniek event, dat de wereld over gaat en jij kunt daar bij zijn.

Bestel nu je kaartjes en profiteer van de 5 euro earlybirdkorting op de eerste honderd kaartjes. ( kortingscode: earlybird) Gewone kaarten: 20 euro

Insta:

Web:

www.highnotes.nl

Line-up:

1. Juun

Juun is de relatief onbekende successor van Boudewijn de Groot, die met zijn mooie kalmerende stem en achterhoeks accent op lieflijke toon, de gevestigde macht bij de knieën afzaagt. Een genot voor de liefhebbers van de protestsong.

2. Ukes for Freedom

Omdat Ukes for Freedom een formatie is van wisselende bezetting, bestaande uit een collectief van bevlogen muzikanten die allen met elkaar gemeen hebben dat ze een sterk gevoel voor Vrijheid delen. Met vrolijke en opstandige liedjes geven zij de fluwelen opstand tegen steeds verdere inperking van onze fundamentele mensenrechten voor onze eigen bestwil zogenaamd, een vrolijk gezicht.

3. Egotwister

EgoTwister is een 5-koppige stevige hardrockband met een duidelijk statement. Deze band uit Rossum onderscheid zich door de verschillende sounds uit de rock genre naadloos in elkaar te weven. Zo creëert EgoTwister een compleet eigen en veelzijdig geluid. Het melodieuze repertoire van de band, vol van vette grooves, stevige riffs, veel variatie en de inspiratie blijkt eindeloos…..

4. Ferenc Honkoop

Liedjesmeneer Ferenc (1972) zingt van kindsbeen zijn eigen wijsje. Het bespelen van diverse instrumenten in veelsoortige muziekensembles maakt hem naast doorleefd zanger-liedjesmaker ook multi instrumentalist. Sinds 2020 profileert Ferenc zich ook expliciet als protestzanger. In mei 2023 komt zijn nieuwe solo album “Nederig” uit.

5. Mieke Rous

“Speel, blijf verwonderd en dromen!

Mijn naam is Mieke Rous en onder de vlag van mijn eenvrouwszaak Alles Rous, ​tracht ik de wereld een beetje mooier te maken met nieuwe liedjes, speelse lessen en creatieve zorg voor kinderen. Het helpt mij om het kind in mezelf wakker te houden en dat mag aanstekelijk werken.

>> www.allesrous.nl

6. Papa Jay Blacksheep

Started as a baby Like most humans. Then turned into an old man Who still cares about people, music, art and liberty. Styles of music vary Sometimes jazzy through to folk Sometimes blues through to reggae Dreams of worldpeace and a sentient race of loving caring and sharing people. Hopefully if you all sponsor me I can afford stemcell injections and live on to become a world dictator.

Love Jay.

7. Weerwoord

Hiphop van Nederlandse bodem. Hilversums rijm kwartetbestaande uit: Joey Ace, Bartholomenens, Glimbatron,  Melomatikz

Harde beats die je hart kunnen raken.

8. DJ Jean & MC Maron Hill

Dj Jean behoeft eigenlijk geen introductie

Worldfamous DJ en strijder voor het goede en het Vrije woord allemaal in één pakket

Daarom wat quotes van zijn collega’s

‘Respect, it’s much harder to stay on Top then to get there..’
TIËSTO
‘DJ Jean was definitely a big inspiration in my career!!’
ARMIN VAN BUUREN
‘A true dutch dj hero..’
HARDWELL
Even crazier then me, and the man why i wanted to become a dj in the first place..’
VATO GONZALEZ
Besides multiple best club dj awards Jean is the most Booker dj ever in the Netherlands
 

Samen met MC Maron Hill draaien zij met hun High note vibes het dak eraf.

𝐈𝐍𝐅𝐎

Date: 26th of March
Time: From 19.30 – 0.00h
Location: Toekomstmuziek, Danzigerbocht 29, Amsterdam
Entrance: Paid >> Tickets