In Concert: Het Laatste Woord

In Concert: Het Laatste Woord

Het Laatste Woord is de alternatieve pop-act (en het alter ego) van David Bogaers, een songwriter uit Utrecht. In het dagelijks leven is David Bogaers een bedachtzame man, maar op het podium is hij een uitgesproken persoon. Als de spotlights op hem staan, bespreekt hij belangrijke zaken, in popliedjes vol sfeer. Te denken valt aan een liedje over de Korenwolf in Limburg, maar er is veel waarover hij niet uitgepraat raakt, de hele maatschappij wordt op de korrel genomen. Wie is er bang voor Het Laatste Woord? Frits Spits en Lucky Fonz III zijn al fan.

Het Laatste Woord is een zanger van het protestlied, maar dan breder opgevat dan bij bands of zangers als Sophie Straat of Hang Youth. Niet alleen de politiek moet eraan geloven, ook genreconventies worden bespeeld en op de hak genomen. De muziek is misschien niet geschikt voor brave mensen, maar wel voor mensen die houden van goede liedteksten vol verbeeldingskracht en sfeer.

Entrance is free/donation based. 100% of the donation go to the musicians and 10% of the bar- and kitchen revenue. Hope to see you this Thursday!❤️

Date: 4th of April
Time: 19.30h
Location: Toekomstmuziek, Danzigerbocht 29, Amsterdam
Entrance: Free/donation based